Å gjøre en forskjell!

Solidaritet med de unge

Besteforeldrenes klimaaksjon trenger deg som medlem  – fordi barn og unge skal vite at det er mange eldre som bryr seg og arbeider for en trygg og bærekraftig framtid. Det er mulig å stoppe klimaendringer og naturtap. Men da må politikerne få mer press og forventninger på seg! – Hvis du blir med nå, gjelder innbetalingen også 2025.

Det koster 300 kroner i året å bli medlem i BKA. Du kan også bli støttemedlem for 150 kroner. Vi har over 7000 medlemmer og lokallag over hele landet. Hvis du ønsker, kan du bli med på ulike aktiviteter, demonstrasjoner og markeringer. Gå til innmeldingsskjema: Jeg vil bli med og melder meg inn i Besteforeldrenes klimaaksjon


Foto: Sebastian Dahl

DET BESTE MED BESTEFORELDRENES KLIMAAKSJON er at det er en organisasjon som så tydelig kjemper for noen andre enn seg selv, nemlig barnebarna og framtidas generasjoner. Jeg er ikke bestemor, så jeg har nøyd meg med støttemedlemskap, men dette synes jeg altså er både bra, beundringsverdig og inspirerende. Og det at BKA forankrer arbeidet i Grunnlovens paragraf 112 og jobber for at den skal tas mer på alvor, synes jeg også er vakkert. Dette passer bra med hvem folk i BKA er, og hva vi trenger: store linjer, lange utsikter. Men det er også voldsomt i tiden – nettopp rettsliggjøringen av naturens interesser og vår rett til en levelig framtid får jo styrket fokus over hele verden akkurat i disse dager!
Vigdis Vandvik, professor i biologi, Universitetet i Bergen, medlem av FNs naturpanel.

Spre klimavett,
del denne saken!

1 kommentar

  1. Elise R. Lium | 01.10.2024

    Jeg har meldt meg inn en gang, men har ikke hatt kapasitet til å delta så mye aktivt. Men jeg vil gjerne fortsette å være medlem.
    Mange fine aktiviteter, og det er viktiktig å ta vare på verden for neste generasjon

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*