Alltid på stand

Mysen
Sommerstand på Mysen: Bente Marie Bakke og Ragnhild Thorsen – og klimahunden Buster, selvfølgelig.

Ut å stå på stand! Møte folk! Dele ut informasjon! Verve medlemmer! – Dette er det viktigste vi kan drive med, mener Bente Bakke, uraktivist, passert 80, uoppslitelig i sitt engasjement for barnas framtid. Sist helg var det marked i hjembyen Mysen, og Bente var på plass, sammen med sin trofaste følgesvenn Buster, – selvfølgelig!

Ikke mange har stått på som Bente, siden hun satt på Stortinget og var miljøpolitisk talsperson for Høyre på 1980-tallet. Senere gikk hun over til MDG, og var gruppeleder i Vestby. Men i dag er det BKA for alle penga. Hun både sitter i landsstyret og er leder i lokallaget i indre Østfold.
– Ja, vi eldre skal ikke la oss parkere. Vi har livserfaring og troverdighet som ingen andre, og skal ikke være redde for å stikke oss fram og ta litt plass.
– Denne gangen hadde vi stand fordi det ble arrangert frimarked på torget i Mysen, hvor folk kunne stille seg opp og selge ting de ikke lenger hadde bruk for. Det synes vi var et klima- og miljøvennlig prosjekt, så vi spurte om vi også kunne stille med en liten stand, og fikk beskjed om at vi var hjertelig velkomne.
– Den lille lommefolderen vi har laget her i indre Østfold er veldig lett å dele ut. Jeg kan bare anbefale det til andre lokallag. Annet materiell har folk ofte ikke plass til, men disse er lett å ta med seg.
– Buster gjør også furore, og mange har lyst til å hilse på ham. Da blir det jo også en prat, og mange synes det er morsomt at han er klimahund. Stadig flere har hørt om oss fordi vi er så synlige og ofte også har innlegg i avisen. Jeg har sendt et denne uken, som jeg håper kommer på i morgen!


Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*