Hva kan du gjøre?

Brumundal Ormåsen
BKA-ere på plass i Brumunddal i sommer. Eva Ormåsen nr 2 fra høgre.

Alle vet at klimaet er i fare. Men hva med mulighetene for å komme ut av uføret? Det har BKA-aktivist Eva Ormåsen i Brumunddal tenkt mye på, og i det siste har hun prøvd ut en ny vri i møte med folk på stand. Hun ber folk ta stilling til hva de selv kan tenke seg å bidra med, i sine egne liv? Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe!

Den nye vrien består av noen hyggelig utforma plakater som de som stopper opp på standen, kan krysse av på, og la seg inspirere av:

Folk flest er jo godt opplyste og klar over at vi har et stort klimaproblem, og at noe må gjøres. Samtidig er det lett å skyve folk fra seg hvis vi blir for misjonerende, sier Eva Ormåsen. – Bedre da å invitere dem med på en felles tenke-dugnad, slik jeg prøver å gjøre med disse avkrysningsplakatene. Jeg synes de har fungert veldig bra på stand i sommer! De har blitt brukt både i Brumundal og på Hamar, og noen små forandringer har blitt gjort underveis. Men det har vært en veldig fin måte å komme i kontakt med folk på. Folk har latt seg utfordre! Selv har jeg gjerne fjerna meg litt under avkrysningen, i hvert fall ikke ‘klint meg innpå’.

En idé for flere av BKAs lokallag? Interesserte må gjerne ta kontakt med Eva direkte: eva.ormasen@gmail.com



Spre klimavett,
del denne saken!

3 kommentarer

  1. Finn Bjørnar Lund | 09.09.2024

    Takk, Eva og Odd Steinar!

  2. Silvia Kriz | 09.09.2024

    Så bra, en god ide! Tar den med meg, takk skal dere ha ????

  3. Oddbjørg Kristine Langset | 13.09.2024

    God ide for aktivitet på stand! Ønsker at plakat-malene blir trykt opp sentralt og få med hjem fra lokallagssamling ol

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*