Vekstfri utvikling

Tone Smith innfelt
Arendal 14. august: stor interesse for Tone Smith og andre bidragsytere til BKAs artikkelsaling om "Vekstens pris".

Vi kan ha et godt liv uten å øke konsumet. Mange av oss eldre vet det, fordi vi har erfaring med det. Problemet er at vi har et økonomisk system som synes å forutsette vekst og en evig strøm av varer, enten vi har nytte av det eller ikke. Men fins det en vei ut av denne systemtvangen? – Se video med økologisk økonom Tone Smith!

Det kvarterlange videoopptaket av samtalen mellom BKAs generalsekretær Andrew Kroglund og Tone Smith er laget av BKA-medlem Ivar Minken. Det ble gjort rett etter det godt besøkte møtet på Arendalsuka, der BKA hadde gleden av å lansere vår artikkelsamling om en økonomi som ikke ruinerer kloden vår: Vekstens pris. – Under samtalen legger Tone Smith vekt på at en større del av samfunnslivet, bl.a. boligsektoren, må frakobles markedet. Hun tror det er en voksende forståelse for at vi må tenke nytt når det gjelder økonomi og bærekraft.

SPILL AV VIDEO:
(produsent Ivar Minken)

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*